Cirkónium

Csúcsminőségű prémium fogpótlások

A cirkon (cirkónium-dioxid) egy csúcsminőségű kerámia, amelyet már évtizedek óta alkalmaznak, pl. a művi csípőprotézisek készítésénél. A mai ismereteink szerint a cirkónium a legmodernebb és legjobb minőségű fogászati anyag. 

Ha azt akarja, hogy fogpótlása olyan legyen, mint az eredeti fogai, mindenképp cirkóniumból készülő hidat vagy koronát kérjen orvosától. A cirkóniumot ugyanis lehet úgy színezni, hogy illeszkedjen a környezetében lévő egészséges fogak színéhez.

Cirkonium fogkorona

A hajlítószilárdsága mintegy tízszerese az előzőleg alkalmazott alapanyagokénak. Ebből világosan látható, hogy a cirkon korona nem csak esztétikai szempontból sokkal előnyösebb bármilyen korábban használt fogpótlásnál, de sokkal ellenállóbb és tartósabb.Az így készült fogpótlás nem tartalmaz fémet, miden rétege fogszínű. Ez az a fogpótlás típus, amely tökéletesen utánozza saját fogaink rétegeit és természetes átlátszóságát, így ezek a fogpótlások tökéletesen esztétikusak és mindemellett rendkívül tartósak is.

A fogorvosi munkafázisok hasonlóak a fém-kerámia fogpótlás készítéséhez. A végeredmény a tökéletes pontosság és a magasszintű esztétika utánozhatatlan ötvözete!

Kinek ajánljuk a cirkon koronát?

Régi fém-kerámia koronájának cseréje szükségessé vált (szürke a széle, fémcsík látható), gyökérkezelt, elszíneződött a foga, foghiánya van, ínygyulladás, kellemetlen lehelet megszűntetése és implantációs fogpótlások esetén.

Cirkonium fogkorona

Kérdése van?

Elérhetőségek

+36 / 20 – 941 6305
+36 / 34 – 739 451

2800. Tatabánya,
Mártírok út 16. földszint

Nyitvatartás:

Hétfő, szerda, csütörtök:
15:00 – 19:00

Kedd, péntek:
9:00 – 14:00